8+1 geniálních triků, jak chránit své cennosti na pláži

8+1 geniálních triků, jak chránit své cennosti na pláži

Udržujte své cennosti v bezpečí kdykoli a kdekoli pomocí našich různých triků...

V letních dnech je plážování jednou z nejoblíbenějších forem odpočinku. Mezi uklidňujícími vlnami a měkkým pískem však často vyvstává otázka: jak udržet své cennosti v bezpečí? Zde je devět kreativních a účinných způsobů, jak si klidně užívat slunce a vodní radovánky, aniž by byly vaše cennosti v nebezpečí.

 

Použití vodotěsného pouzdra

Použití spolehlivého, kvalitního pouzdra zabrání poškození cenných předmětů, jako je telefon, peněženka nebo doklady, vodou. Pouzdro také chrání před pískem a prachem, což je obzvláště užitečné na pláži. Umožňuje snadné používání zařízení, aniž byste je museli vyjmout. Další výhodou je snadná přenosnost a pohodlné používání – často je dodáváno s popruhem na zavěšení kolem krku nebo na zápěstí.

 

Skryté kapsy na plážovém ručníku

Plážové ručníky s ukrytými kapsami jsou dalším skvělým způsobem, jak ochránit své cennosti na pláži. Toto řešení je diskrétní a pohodlné, protože své cennosti můžete mít přímo v ručníku, což méně přitahuje pozornost. Ručník můžete nadále používat tradičním způsobem, zatímco poskytuje extra úložný prostor. Ujistěte se, že kapsy mají zip nebo jiný bezpečný uzavírací mechanismus, aby se zabránilo vypadnutí nebo krádeži cenností.

 

Společné hlídání

Starý, osvědčený trik, který se ukazuje jako účinný i dnes. Pokud jste na pláži ve více lidech, zorganizujte se tak, aby někdo vždy hlídal vaše cennosti, zatímco ostatní odpočívají nebo se baví. Tímto způsobem si každý může přijít na své, jak při odpočinku, tak při dohledu. Pláž si můžete užít klidněji, když víte, že někdo dohlíží na vaše věci. Pokud jste sami nebo jen ve dvou, ale chcete jít spolu do vody nebo do blízké restaurace, požádejte nejbližšího souseda, aby občas mrknul na vaše věci.

Prázdná lahvička od opalovacího krému

Vyberte si prázdnou lahvičku od opalovacího krému, která je dostatečně velká, aby se do ní vešly vaše nejdůležitější cennosti, jako telefon, peníze, klíče. Před použitím ji důkladně vyčistěte, abyste odstranili veškeré zbytky krému a zápach. Uvnitř lahvičky můžete bezpečně uchovávat telefon, hotovost, platební karty a menší cennosti. Je snadno přenosná a praktická, nezabere mnoho místa ve vaší tašce.

 

 

Kniha s úkrytem

Elegantní kovový bezpečnostní sejf ve tvaru knihy je ideální pro ukrytí menších cenností. Na pláži ho mějte oddělený od své tašky; pokud opustíte lehátko, jednoduše na něj hoďte ručník. Ačkoli je dnes většina pláží vybavena kamerami, pokud by se někdo přece jen pokusil zaměřit na vaše cennosti, pravděpodobně je bude hledat ve vaší tašce.

Könyv alakú biztonsági doboz
Bezpečnostní schránka ve tvaru knihy
Speciální cena 299 Kč RRP: Normální cena 379 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Uzamykatelná plážová taška

Většina velkých plážových tašek je chráněna pouze patentem, šňůrkou nebo vůbec ničím. Vyberte si tašku, která má pevný, spolehlivý zámek a skryté kapsy. Tašky s kombinovaným nebo visacím zámkem mohou být obzvláště bezpečné. Ujistěte se, že taška je vyrobena z voděodolného materiálu, aby byly vaše cennosti chráněny před vodou a pískem. Vezměte si s sebou polostan, který poskytne stín proti prudkému slunci a zároveň ochrání vaše cennosti, když budete pryč.

félsátor
Polostan v modré barvě
Speciální cena 349 Kč RRP: Normální cena 519 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Pouzdro na opasek

Do plážové tašky je také dobré přihodit malé pouzdro na opasek, abyste nemuseli nosit všechny věci, když se jdete jen projít, na oběd nebo na toaletu. Do tašky na opasek si můžete přenést své cennosti, takže si je můžete snadno a jednoduše vzít s sebou, zatímco opalovací krém, ručník, časopis a veškeré další vybavení může zůstat na lehátku.

Ukrytí mezi dětskými hračkami

Dnes jsou krádeže na pláži nebo u moře poměrně vzácné, ale přesto byste měli své cennosti vždy zabezpečit, když opouštíte svůj ručník nebo lehátko. Pokud máte více tašek, přesuňte své cennosti z běžné plážové tašky do tašky s jídlem, nebo je schovejte mezi dětské hračky. Pokud se někdo skutečně odhodlá ukrást vaši peněženku nebo telefon na pláži, pravděpodobně je nebude hledat mezi gumovými kachničkami a salámovými sendviči.

 

Využijte služeb plážové úschovny

Služba plážového trezoru je skvělým a pohodlným řešením, jak udržet své cennosti v bezpečí na pláži. Mnoho moderních pláží již nabízí tyto služby, které zaručují, že vaše cenné předměty budou v bezpečí, zatímco si bezstarostně užíváte odpočinek a koupání.

 

 

 

Předchozí Letní programy a možnosti odpočinku
Další Venkovní hry pro letní prázdniny: Zábavné a bezpečné nápady