Zahradní nábytek na jaro a léto

Zahradní nábytek na jaro a léto

Sortiment zahradního nábytku by se dal při nakupování vyjmenovávat téměř donekonečna, k tomu vám pomůžeme v následujících odstavcích.

...

Sortiment zahradního nábytku dalo by se klasifikovat téměř donekonečna, tolik druhů, barev a materiálů lze v této oblasti objevit. Pokud je vaším plánem na letošní jaro „vybavit“ dvorek po domě, měli byste si nejprve dobře rozmyslet, co můžete venku potřebovat. S tím vám pomůžeme v následujících odstavcích.

 

Široký sortiment zahradního nábytku 

Pokud potřebujete venkovní nábytek, najdete ho na alinda.cz. S naším chytrým, ale jednoduchým a praktickým úložištěm můžete získat spoustu úložné kapacity. Naše židle a křesla vynikají nad konkurencí svým pohodlím a ergonomickým provedením. Náš venkovní nábytek dělá zahradu, balkon nebo terasu opravdu pohodlnými, takže si můžete užít dobré počasí. Naše dvojitá lehátka, pavilony a deštníky se postarají o to, abyste od nynějška nemuseli utíkat před letním sluncem. Dovolená na zahradě nemusí být žádná nuda!

 

Co si pořídit na zahradní párty?

S příchodem jara začaly být dny delší a teplejší, je to ideální čas na zahradní párty, grilování a pečení. Jídlo, které se jí na čerstvém vzduchu, ve dobré společnosti, chutná jinak. Že jo? Po delší přestávce nastal čas, aby Vás navštívili známí, příbuzní nebo sousedé a užíli si radost z opětovného setkání. Zmizely překážky, omezení a počasí je také příznivé. Jak připravit zahradu na příchod hostů? V závislosti na tom, jak často párty pořádáte a kolik osob se bude akce účastnit, sebrali jsme několik produktů, kterými určitě oslníte své hosty.

Pokud dáváte přednost menším slavnostem, maximálně 2-krát v sezóně, doporučujeme Vám skládací zahradní nábytek a doplňky. Náš kempingový sada se skládá ze skládacího a přenosného stolu a 4 židlí. Můžete si to vyzvednout kdykoli, když přijdou hosté. Stůl lze nastavit do 3 výšek, takže může být pohodlný pro děti i dospělé. Rukojeti na stole usnadňují přenášení.

 

- 12%
kemping szett
Kempingový stůl se 4 židlemi
Speciální cena 1049 Kč RRP: Normální cena 1189 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Náš zahradní gril díky svému provedení lze snadno přesunout a přemístit, přesto je díky své ocelové konstrukci stabilní a spolehlivý. Popelník ve spodní části usnadňuje udržování čistoty. Poskytuje perfektní servis pro neformální akce.

 

Náš extra velký slunečník může poskytnout dostatek stínů pro celou rodinu, ať už na zahradě, u bazénu nebo na pikniku. Průměr slunečníku je 2,7 metru a je naklápěcí, můžete ho nastavit do správné pozice.

 

napozo ernyo
Naklápěcí, velký slunečník
Speciální cena 1239 Kč RRP: Normální cena 2499 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Pokud jste však obvykle hlavním organizátorem a poskytovatelem místa pro každé setkání ve společnosti, možná budete chtít investovat do serióznějšího zahradního vybavení. Vaši hosté budou jistě vděčni za jedno nebo dvě kvalitní lehátka. Naše lehátko DELUX pro 2 osoby můžete použít v zahradě nebo na větší terase.

 

Díky sklopní střeše si můžete odpočinout na čerstvém vzduchu bez toho, aby na vás slunce přímo svítilo, ale pokud se chcete slunit, stříšku je třeba nastavit do vhodného úhlu a užívát si sluneční paprsky, zatímco na a 2v1 BBQ gril a smoker na drěvěné uhlí se připravují chutné lahůdky.

 

 

Náš produkt je perfektní kombinací grilu na drěvené uhlí a smokera. Ve válcovém těle můžete péct různé druhy masa, sýrů, zeleniny a ryb nebo je udit, pokud opravdu chcete speciální chutě. Sada 9 kusů grilovacího nářadí si asi taky budete potřebovat!

 

grill eszköz szett
Sada 9 kusů grilovacího nářadí v tašce
Speciální cena 319 Kč RRP: Normální cena 579 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

A po jídle, jak dobrá je sklenka vína nebo studeného piva, zvláště pokud ho můžeme konzumovat u skládacího párty stolu. Díky průměru v 75 cm vejde na stůl hodně věcí pohodlně, a díky třem nohám je stabilní. 

 

Összecsukható party asztal
Skládací párty stůl
Speciální cena 1799 Kč RRP: Normální cena 2249 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Jako praví hostitelé vždy musíme myslet o tom, že počasí může nás překvapit, takže doporučujeme Vám, abyste si prohlédli naše zahradní pavilony!

 

- 29%
Összecsukható kerti pavilon több típusban
Skládací zahradní pavilon - různé typy
Speciální cena 1759 Kč RRP: Normální cena 2469 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Odpočinek na zahradě: zahradní houpačky a houpací sítě 

Relaxaci je potřeba věnovat nejen o víkendu. Ve všední dny po práci to možná budete potřebovat ještě víc. Kvůli tomu je důležité, abyste našli k tomu vhodné místo u sebe doma. Zahradní houpačky a houpací sítě naskytují perfektní řešení. Dopřejete alespoň trochu samoty a klidu, vezmete si do rukou dobrou knihu nebo časopis a relaxujte.

 

Houpací síť Vám zajistí pohodlí jak v bytě, tak na terase nebo na dvoře. Je zcela ideální i pro dvě osoby. Výborně se hodí i při kempování, výletech, ale i v sezóně festivalů. Doporučujeme i pro odpolední odpočinek a relaxaci, ale i děti ji určitě rádi využijí. Dá se složit na malý balíček a vložit do vaku, který si pak můžete kamkoliv vzít s sebou. Vybrat si můžete z 2 kombinací veselých barev tu, která Vám nejlépe vyhovuje.

Jediná překážka, že houpací síť nemáte kam pověsit? To není problém! V sortimentu našeho e-shopu najdete stojany na houpací síť za výhodnou cenu. Stojan můžete poskládat téměř kamkoli. Potom jak je to hotové jen zavěsíte houpací síť a už můžete relaxovat. Teď už zahrada není podmínkou, můžete ho poskládat dokonce i ve větší pokoji nebo na terase.

 

 

Pokud máte k dispozici málo místa, pořiďte si závěsné houpací křeslo, které vytvoří útulné zákoutí kdekoliv na terase nebo u venkovního krbu. Užijte si to bez mobilního telefonu a jakéhokoli elektrického zařízení. Sedák i opěrák jsou polstrované pro maximální pohodlí, musíte si jen najít ideální místo na zavěšení pomocí háčku nebo lana (není součástí balení).

 

 

Pokud jde o houpačku, představíme klasický kus tohoto nábytku, neztrácí na popularitě ani dnes. Je pravda, že polštáře na našich zahradních houpačkách neušila máma, ale věřte, že stejně pohodlné je jeho polstrované sedadlo a opěradlo. Rám a pružiny poskytují stabilní oporu a zajišťují jemné kolísání houpačky, a stín zajišťuje obrovská, nastavitelná stínící střecha. Stabilní kovový rám a polyesterová zádová opěrka záručuje, abyste si znovu prožili příběhy a vzpomínky na dětství.

Tak či onak ať se rozhodnete jakkoliv. Pokud hledáte soupravu zahradního nábytku nebo jiných produktů pro vybavení terasy nebo balkónu, navštivte náš e-shop vyberte si produkty, které jsou pro vás nejlepší za dostupnou cenu.

 

 

 

 

Předchozí Odplenkování krok za krokem
Další Použití posilovací věže doma