Uspořádání stolu: jak udržet pořádek během práce?

Uspořádání stolu: jak udržet pořádek během práce?

Máme pro vás pár tipů, které vám usnadní než kdy dříve pořádek na vašem stole...

Znáte ten pocit, když stojíte nad stolem, ale je tak nepořádný, že už nemůžete odložit sklenici nebo notebook? Máme dobrou zprávu! Zde je několik tipů, které vám pomohou udržet pořádek na pracovním stole, než kdy před tím. Proměňte svou kancelář v místo, kde vy nebo kdokoli z vaší rodiny rád trávíte čas. Ať už jde o práci, hru nebo kreativitu, která vyžaduje hodně pozornosti, u nás najdete vše, co vám může pomoci.

Organizátory na psací stůl

Abyste se během pracovního postupu nemuseli neustále vstávat od stolu, je dobré mít věci, které potřebujete, blízko u sebe. Obvykle to je důvodem zmatku, který den co den vládne na našich stolech. První a nejdůležitější je důkladná selekce, a hned potom seskupení a systemizace. Jsou to důležité kroky, i když nerád je uděláte. Pomocí správné systematizace v budoucnosti můžeme mnoho času ušetřit.

Během uklízení stolu, pokud jste se již zbavili odpadů, můžete méně používané dokumenty odložit ze stolu. Naskýtá se tedy otázka, ale kam? Umístěním teleskopické mobilní police do kterékoliv z vašich stávajících skříněk získáte další polici. Tímto způsobem můžete skrýt vaše nepoužité věci bez velkých investic.

 

Mobil teleszkópos polc

 

Na našem stole zůstaly jen ty nejnutnější dokumenty. Nezbývá než je uspořádat a zprůhlednit.

 

Kétszintes konyhai tároló

 

2-patrový kuchyňský vozík původně určené do kuchyně, ale skvěle se hodí i na náš stůl, zvláště pokud máme rádi industriální styl. Jsou k dispozici dvě košíky stejných rozměrů a odnímatelný spodní zásobník, který se snadno přenáší a čistí. Stojan má 4 kola, takže je velmi jednoduché změnit její polohu a v případě potřeby jej lze zajistit brzdami na kolech.

Pokud máme drobnosti, které bychom nechtěli, aby ostatní viděli, můžeme používat bezpečnostní schránku ve tvaru knihy. Naše poklady skryté v slovníku můžeme mít na psacím stole nebo na polici na knihy, takže na pracovní ploše nebude žádný nepořádek. Lze jej snadno otevřít a zavřít pomocí přiložených klíčů.

Könyv alakú biztonsági doboz

Poté, v závislosti na tom, kolik místa nám zbývá, můžeme si pořídit menší složky nebo papírové složky, zaznamenat jejich obsah, takže pokud něco potřebujeme, přesně víme, kam dosáhnout a kam to vrátit, abychom to našli příště. Možná je ale jedním z nejdůležitějších prvků úklidu to, že když na konci dne dokončíme své úkoly, pokusíme se na stole nechat co největší pořádek. Pokud příští ráno dorazíme na uklizenou a čistou pracovní plochu, bude mnohem snazší a motivovanější zapojit se do denních aktivit.

Iratrendező mappák

Zdjęcie: pixabay.com

 

Praktický psací stůl s více úložnými prostory

Co je možná důležitější než organizování, je zjistit, zda právě používáme nejvhodnější stůl. V sortimentu Alindy máme na výběr více typů, teď vám s tím pomáháme.

Psací stůl ve tvaru L

Pohodlný pracovní stůl za výhodnou cenu. Nemusíte se přestěhovat do větší kanceláře, abyste mohli pracovat ve větším pohodlí, pomocí psacího stolu ve tvaru L můžete využít možnosti v rozích a vytvořit prostor pro pořadače, složky, brožury, zatímco na druhé straně se pohodlně vejde notebook a dokonce i větší monitor. Nemusíte si dělat starosti, kam dát šálek kávy během psaní na klávesnici: na všechno bude dostatek prostoru a přitom bude pracovní prostředí transparentní a uklizené. Díky rohovému designu se vejde i do menší kanceláře nebo místnosti. Nabízíme držák klávesnice a dopravu zdarma.

 

L alakú fekete íróasztal

Sklápěcí stůl na zeď ve 2 barvách

 

Lehajtható asztal

Se sklápěcím stolem na zeď ve 2 barvách můžete snadno uvolnit hodně místa. Speciální a velmi dekorativní psací stůl, ideální pro práci doma, psaní, kreslení, psaní domácího úkolu. Kromě pracovny, obývacího pokoje nebo ložnice ho můžete použít i v jídelně a kuchyni, ideální volba do malých bytů. Jeho povrch na psaní je vhodný pro vytváření poznámek a korková část je vhodná k umístění cedulek s poznámkami. Je dostupný ve dvou barvách, černé a bílé.

Herní stůl

 

Fekete gamer asztal

 

Pro milovníky počítačových her jsou zvláště důležité různé doplňky, jejichž pomocí herní zážitek bude pohodlnější a příjemnější. Ze zdravotního hlediska je také důležité, abychom vybrali si stůl nebo židli, které upevňují správné držení těla. Náš herní stůl díky svému designu umožňuje pohodlné sezení s nohama pod stolem, ale také můžeme používat podnožku. V zájmu pohodlného držení krku můžeme na horní poličku položit až 2 monitory, stejně na ni můžeme položit i reproduktory. Pod ním můžeme skladovat naši sbírku her, respektive jiné příslušenství. Na 2 bocích stolu získali místo 1-1 držák na sluchátka, stejně jako na sklenici nebo láhev. Na zadní stěně poličky se nacházejí zabudované přípojky, 2 ks síťových, 2 ks USB přípojek. Stůl je možné připojit do zásuvky s jedním 175cm dlouhým kabelem.

V našem e-shopu najdete také dva typy herních židlí ke stolu v několika barvách.

Rýsovací naklápěcí stůl

 

Tervező asztal

Náš rýsovací naklápěcí stůl může být také vhodný i pro profesionální použití i pro koníčky. Ideální je pro práci grafiků, plánovačů, stavitelů, ale dá se použít i pro domácí kreativní činnosti. Deska stolu se dá nastavovat v úhlu 0 - 63°, je zhotovena ze skla, zespodu se osvětluje (lampa není příslušenstvím). V balení jsou i 4 brzdiče kolečka, která se dají volitelně nainstalovat, a zajišťují tím mobilitu stolu. Po obou stranách stolu dostali místo ukládací přihrádky pro tužky, pravítka, štětce atd. Navíc je stůl opatřen 2 šuplíky, aby mohl být během používání po ruce každý potřebný prostředek.

Stůl na kreslení se sklopnou deskou

Stůl na kreslení se sklopnou deskou, jako multifunkční pracovní stanice je více než jednoduchý stůl. Stůl na kreslení může být také vhodný i pro profesionální použití i pro koníčky. U grafických stolů je důležité, aby byl stůl nakloněn pro produktivní práci a prevenci bolestí zad. Deska stolu se dá naklápět v úhlu 0-65 °, stejně nastavitelná je i jeho výška a to do několika stupňů. Po obou stranách stolu dostaly místo různé úložné přihrádky, například na tužky, pravítka, štětce atd. Kromě toho je vybaven 2 ks šuplíků, aby byl každý potřebný nástroj během používání po ruce. Pod naklápěcí deskou stolu se nachází jedna menší vyjímatelná úložná deska, určena pro další pomůcky, sešity, knihy atd. Pod deskou stolu je umístěna kovová polička pro další úložné možnosti, která může poskytnout prostor pro barvy a větší nástroje. Ke stolu dostanete i jednu kovovou židli, která bude sloužit k Vašemu pohodlí měkkou sedačkou ze syntetické kůže.

Výškově nastavitelné stolové nohy

 

Elektronikusan állítható íróasztal láb

 

Elektronicky nastavitelná stolová noha je skutečným moderním nástrojem pro práci z domova, ale lze ji umístit i do kanceláře. Montáž a uvedení do provozu je snadné pomocí nápovědy a součástí obsažených v balení. Noha stolu je dodávána s 1 řídicí jednotkou, pomocí které si můžete upravit výšku stolu podle libosti, měřeno v palcích nebo centimetrech. A díky vestavěné paměti můžete uložit až 4 různé výšky, takže váš stůl může být kdykoli v požadované poloze pouhým stisknutím tlačítka.

V našem e-shopu samozřejmě najdete také skvělé židle k našim stolům. Ať už jde o herní židli, ergonomickou kanceléřskou židli, šéfovskou kancelářskou židli RELAX (kterou už lze objednat i s masážní funkcí) nebo kancelářskou otočnou židli s područkami, najdete je u nás a dodáme je všechny ze skladu.

Předchozí Požadavky na vitamíny u dospělých a dětí
Další Basketbalová deska: trénujte i doma!