Praktické kuchyňské doplňky do každé domácnosti

Praktické kuchyňské doplňky do každé domácnosti

Od prvního osamostatnění si většina z nás začne zařizovat vlastní kuchyňku. Jaké věci se po nějaké době stanou zásadními? Co se vyplatí používat? Jaké malé stroje budeme potřebovat? Shrnuli jsme to v následujících odstavcích...

Od prvního osamostatnění si většina z nás začne zařizovat vlastní kuchyňku. Zpočátku tvoří naši kuchyňskou výbavu pouze 1-2 talíře a nějaké příbory, ale později sortiment doplňků postupně rozšiřujeme. Jaké věci se po nějaké době stanou zásadními? Co se vyplatí používat? Jaké malé stroje budeme potřebovat? Shrnuli jsme to v následujících odstavcích.

 

Maličkosti, které je dobré mít po ruce 

Kompletní vybavení kuchyně není malý úkol, tím spíše, že čas od času vyvstávají nové potřeby, vyvíjí se i technologie a mezitím se mnoho domácích spotřebičů opotřebuje. Když se teenager nastěhuje do podnájmu nebo se pár do prvního společného bydlení, je třeba začít s vybavením kuchyně téměř od základů.  

 

39dílná sada kuchyňského náčiní poskytuje vynikající základ v kuchyni. Najdete zde téměř veškeré potřebné příslušenství, které budete k vaření nebo servírování potřebovat. Navíc je nemusíte kupovat zvlášť. Jeho design je krásný a elegantní, takže může být i výborným dárkem. Jeho materiálem je nerezová ocel, silikon a plast, takže se snadno čistí.

39-dílná sada kuchyňského náčiní

konyhai eszkoz szett
39-dílná sada kuchyňského náčiní
Speciální cena 769 Kč RRP: Normální cena 1189 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Praktický stojan na kořenky usnadňuje vaření a dělá v kuchyni pořádek. Skvělý dárek na kolaudační párty. Náš bambusový stojan na kořenky obsahuje 16 dóz, zatímco nerezový 20 dóz. Která se vám více hodí do vaší nové kuchyně? S našimi řezacími a samolepicími samolepkami na tabuli je můžete udělat skutečně jedinečnými tím, že napíšete, která láhev co obsahuje.

Stojan na kořenky

Bambusz fűszertartó állvány, 16db-os
Bambusový stojan na koření, 16 kusový
Speciální cena 589 Kč RRP: Normální cena 1039 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte
fűszertartó
20-dílný otočný stojan na kořenky
Speciální cena 559 Kč RRP: Normální cena 1039 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
100%
1 Evaluation

 

Malé kuchyňské spotřebiče: co bude nepostradatelné

Mikrovlnná trouba, kávovar, toustovač a rychlovarná konvice nesmí chybět v žádné kuchyni. Mnoho malých kuchyňských spotřebičů vám navíc může pomoci při každodenním vaření.

 

Slow cooker, multifunkční tlakový hrnec

 

Sporák jistě není třeba nikomu představovat, ale my vám ukazujeme jeho novou verzi, která je vhodná na pečení, vaření i vaření v páře a navíc je energeticky úsporná. S pomocí našeho tlakového hrnce připravíte své oblíbené jídlo rychleji a zdravěji. Pomalý hrnec vaří jídlo v páře při maximální teplotě 90 stupňů, takže vitamíny a všechny důležité živiny v něm zůstanou, ale rychlé přípravy jídla se vzdávat nemusíte. Na rozdíl od trouby, plotýnky a plynového sporáku jej můžete nechat o samotě: nemusíte se bát, že spálíte dům nebo zničíte nádobí. Kondenzující pára, měnící se opět v tekutinu, se vrací do jídla, takže bude vždy měkké a šťavnaté. Použití je extrémně snadné: vložte ingredience do hrnce, přidejte tekutinu a nechte pochoutky, aby se samy vyrobily. Vestavěná funkce udržování teploty udrží jídlo teplé až 24 hodin od konce vaření.

Slow cooker, multifunkční tlakový hrnec, 6L

elektromos főző
Slow cooker, multifunkční tlakový hrnec, 6...
Speciální cena 1499 Kč RRP: Normální cena 2669 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Horkovzdušná trouba

Zařízení AirFryer zažívají renesanci a není to náhoda. Pokud jste i vy příznivci zdravé výživy, horkovzdušná trouba se vám bude moc líbit. Jeho používáním můžete minimalizovat množství použitého tuku a oleje. Můžete jej použít v 5 různých režimech vaření, ať už jde o zeleninu, maso, chléb nebo mořské plody. Digitální displej a vestavěný ventilátor ještě více usnadňují používání. Jakmile vyzkoušíte, jak rychle připravíte zdravé a křupavé jídlo bez předehřívání, vaše trouba bude určitě na parkovišti.


Horkovzdušná trouba, 6 litrů

Meleglevegős sütő
Horkovzdušná trouba, 6 litrů
Speciální cena 1569 Kč RRP: Normální cena 2509 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Multifunkční roboty

Zatímco dříve jsme tyčový mixér, elektrický šlehač nebo mlýnek na maso kupovali samostatně, dnes seženeme ty nejnutnější malé kuchyňské spotřebiče dohromady koupí robota. Plní všechny funkce potřebné v kuchyni: hněte, mele, formuje, pění, mixuje, krájí, krájí, seká, mixuje. Základní výbava závisí na typu, ale často je možné dokoupit další prvky a sestavu dále rozšířit. Míchací ramena lze vyměnit, podle toho, co s nimi vyrábíme, takže zaberou mnohem méně místa, než kdyby byly k dispozici jako samostatné malé stroje. Rychlost lze individuálně nastavit pro přísady v závislosti na počtu kroků na stroji, takže i ty nejhustší těstoviny nebo mleté ​​maso lze připravit do dokonalé konzistence. Nejpraktičtější je, pokud je dodáván se smoothie miskou, kterou lze použít k přípravě krémových polévek, kaší, přesnídávek, smoothie, koktejlů nebo třeba zmrzliny. Je také nezbytný pro rodiny s dětmi, protože se během krmení mnohokrát objeví. Nabídka robotických strojů je velmi široká, vyberme si takový, který vyhovuje našim zvyklostem a potřebám, který bude jistě provázet kuchyňskou práci po mnoho let.

Kuchyňské doplňky: k čemu je používat?

Kromě kuchyňského vybavení a malých kuchyňských spotřebičů nám při každodenních úkonech může pomoci mnoho doplňků. Ať už jde o vaření, pečení, skladování nebo úklid. Ukážeme vám pár užitečných produktů, které se budou hodit začátečníkům i profesionálům v kuchyni.

 

Rozprašovač na olej

Už se vám stalo, že jste při pečení nebo vaření nalili do pánve/hrnce více oleje, než byste si přáli? Pomocí rozprašovače na olej lze na jídlo nanést jen tolik oleje, kolik jste si předem naplánovali. Používáním spreje můžete nejen vařit zdravěji, ale také ušetřit. Kromě oleje lze přidat i ocet, lze jej tedy použít i do salátů. Doporučuje se zejména pro dietáře, grilování, smažení palačinek, salátů a různých pokrmů, které nevyžadují velké množství oleje. Nerezová láhev má kapacitu 135 ml a má tlačítkovou trysku. Malý výrobek, který se vám bude v kuchyni opravdu hodit.

Kráječ zeleniny

Pokud je zelenina a ovoce častými hosty ve vaší kuchyni, nemůže v příslušenství chybět kráječ zeleniny 5v1. Hodí se také pro přípravu nízkosacharidových těstovin ze zeleniny, což je nyní v oblasti zdravé výživy velmi módní. Využijete ho například na krájení jablek, cibule, mrkve, cukety, okurek, brambor, zelí, salátu nebo červené řepy. Výrobek se nepohybuje díky kvalitním, snadno ovladatelným a silným přísavným nožičkám. S 5 typy vyměnitelných čepelí z nerezové oceli můžeme vyrobit spirálky různých velikostí a tlouštěk. Metody krájení jsou: nudle, jemné drcení, hrubé drcení, kroucené drcení a ploché drcení. Pokud to jednou zkusíte, určitě se to během vaření objeví často.


5 az 1-ben zöldség szeletelő
Kráječ zeleniny 5 v 1
Speciální cena 439 Kč RRP: Normální cena 879 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte
Olajspray rozsdamentes palackban
Rozprašovač na olej z nerezové ocele
Speciální cena 139 Kč RRP: Normální cena 329 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Multifunkční kuchyňský teploměr 

Kuchyňský teploměr je také nezbytným doplňkem v kuchyni, když se chceme přesvedčit, jestli vnitřní části různých druhů masa, chleba a těstovin dokonale uvařily. Multifunkční kuchyňský teploměr se snadno používá: kovová jehla na konci se musí zasunout do středu pokrmu, abychom mohli kontrolovat jeho teplotu. Zařízení je vybaveno funkcí alarmu, která signalizuje, kdy uplynula správná teplota nebo uplynulý čas. Nejvíce se vám bude hodit při přípravě různých druhů masa, protože lze nastavit druh masa a měrnou jednotku: hovězí, jehněčí, telecí, hamburger, vepřové, krůtí, kuřecí a rybí. Můžeme také nakonfigurovat fáze vaření masitého pokrmu: rare, medium-rare, medium, medium well a well done.


Multifunkční kuchyňský teploměr

multifunkcios maghomero
Multifunkční kuchyňský teploměr
Speciální cena 349 Kč RRP: Normální cena 599 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Kuchyňské uložení

I přes profesionální drobné spotřebiče a kvalitní kuchyňské náčiní je pro radost z vaření nezbytná organizovaná kuchyně. Pokud má vše své místo, pokud jsou nástroje a ingredience průhledné, ušetříte čas při každém vaření a cítíte se lépe, když kolem vás vládne pořádek. Není překážkou, pokud máte k dispozici malý prostor, využijete stěnu a pořídíte si vícepatrové úložné prostory ve skříních.

  • Odkapávač na nádobí na dřez bez vrtání a zabírání místa na pultu. Talíře, nádobí, sklenice, příbory, další nářadí a čisticí prostředky jsou také v samostatné sekci, přesto na jednom místě nejblíže k vám během mytí. Díky přísavné základně se nehne ze svého místa.

  • Náš nástěnný kuchyňský nástěnný organizér je vhodný na příbory, nože, naběračky, naběračky a můžete na něj pověsit i utěrky, které právě používáte. Upevnit ji můžete 2 způsoby, přilepíte pomocí nářadí, které je součástí balení, nebo ji můžete navrtat na zeď či obklad. Jeho jednoduchý, moderní design se hodí téměř do každé kuchyně.

  • Dvoupatrový kuchyňský vozík může být skvělým pomocníkem v kuchyni. Skvěle se hodí pro skladování nádobí, čisticích prostředků, zavařenin a kuchyňských potřeb. K dispozici máte dva stejně velké koše a navíc spodní tác, který lze vyjmout, takže jej lze snadno přenášet a čistit.


Praktický nábytek do kuchyně a jídelny

V sekci kuchyně e-shopu Alinda nenajdete jen doplňky a drobné spotřebiče, ale také nábytek do vaší kuchyně či jídelny. Naši zákazníci si oblíbili jídelní židle s moderním designem. Můžete si koupit 4 židle dohromady nebo celý set spolu se stolem. Při jeho designu se významně podílel i plast, kov a dřevo, jejich kombinace dodává židlím ještě osobitější vzhled. Je k dispozici ve 4 různých barvách, takže příznivci čistého stylu i naši angažovanější zákazníci si najdou tu pravou. Plast se sice snadno čistí a je odolnější, ale pro ty, kteří mají rádi elegantní řadu, jej v e-shopu najdete i s látkovým potahem.

Vytvoření kuchyňského ostrůvku v kuchyni je již léta velmi oblíbený. Je to velmi praktické, protože získáme prostor na pultu a můžeme pod ním vytvořit nové úložné jednotky. K tomu je však nezbytné pořídit si ty správné barové židle. Náš e-shop aktuálně nabízí 4 druhy ve více barvách, stačí si jen vybrat ten správný styl. S opěradlem nebo bez něj, v elegantním nebo minimalistickém stylu, v plastu nebo umělé kůži. Každé sedadlo je výškově nastavitelné díky plynovému zvedáku a má stupačky. Jeho lesklé stříbrné nohy se hodí téměř do každé kuchyně a jídelny. Snadno se čistí a jsou velmi pohodlné.

Jste-li příznivci přirozenosti a váš nábytek do kuchyně a jídelny z toho vychází, podívejte se na naši jídelní stůl se 4 židlemi. Díky designu jídelního stolu a jeho 4 židlí a přírodnímu hnědému dřevěnému povrchu z něj dýchá přirozená atmosféra, přesto se hodí k většině stylů, a tak pro něj není těžké najít místo. Okořeňte to barevnými textiliemi a stolními dekoracemi, které ladí s atmosférou bytu.

Pro ty, kteří mají rádi industriální styl, doporučujeme náš kovový jídelní stůl se 4 židlemi, který je vyroben ze dřeva a kovu. Vzhledem k tomu, že primárními barvami industriálního interiérového designu jsou cihlově červená, antracitově šedá a černá, může to být opravdu charakteristický kousek do kuchyně nebo jídelny.

Jídelní stůl se 4 židlemi

fémvázas étkezőasztal 4 székkel
Kovový jídelní stůl se 4 židlemi
Speciální cena 3249 Kč RRP: Normální cena 3879 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte
Étkezőasztal 4 székkel
Jídelní stůl se 4 židlemi
Speciální cena 4189 Kč RRP: Normální cena 6669 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Pro další užitečné doplňky a nábytek navštivte e-shop Alinda a najděte si kousky, které vám nejvíce vyhovují, za zvýhodněné ceny.

Předchozí Pískoviště: podle čeho si vybrat?
Další Sety zahradního nábytku a židle: podívejme se na nabídku!