Voděodolný světelný dekorační řetěz - Ozdobte světly!

Voděodolný světelný dekorační řetěz - Ozdobte světly!

Zútulněte si celou zahradu voděodolným světelným dekoračním řetězem...

Terasová sezóna je konečně opět tady! Stále častější je za příznivého počasí přesunout obývací pokoj a jídelnu (alespoň její funkci) ven. Kromě pohodlí se vyplatí zdůraznit i atmosféru. Venkovní krb je nepostradatelným doplňkem pro speciální, útulné terasy, zahrady a balkony. Ukážeme vám, co si vybrat!

 

Takhle si můžete zútulnit terasu

Pokud chcete svou terasu zútulnit, můžete si vytvořit příjemné prostředí pomocí několika jednoduchých kroků:

  • Osvětlení: Použijte vhodné osvětlení na terase k vytvoření útulné atmosféry. Můžete uvažovat o obecném osvětlení, jako jsou závěsná svítidla nebo reflektory, ale nezapomeňte použít i speciální náladové osvětlení. K útulné atmosféře přispívají svíčky, lucerny nebo provázková světla.

 

  • Rostliny: Zasaďte si na terasu květiny, zelené rostliny a keře. Živé rostliny propůjčují prostoru svěžest a přirozenost. Využít můžete i truhlíky na květiny, závěsné koše nebo stojanové držáky na rostliny. Vybírejte rostliny, které dobře rostou a vyhovují ročnímu období.

  • Pohodlný nábytek: Vyberte si pohodlný a stylový nábytek. Venkovní pohovky, lehátka, polohovací křesla, houpací sítě a houpačky jsou také dobrou volbou. Je důležité, aby byl nábytek pohodlný a správně zapadl do prostoru, aniž by vytvářel přeplněný efekt.

- 22%
szürke
Delux nulová gravitační zahradní židle, ve...
Speciální cena 1849 Kč RRP: Normální cena 2379 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

  • Barvy a vzory: Vyberte si polštáře nebo ubrusy, které mají světlé barvy nebo zajímavé vzory. Tyto doplňky rozzáří vaši terasu a odrážejí váš osobní styl.

 

  • Útulné detaily: Dekorativní polštáře, svícny, nástěnné obrazy, veselé koše dělají prostor ještě jedinečnějším a přátelštějším.

 

  • Hudba: Nainstalujte reproduktory nebo použijte přenosný reproduktor a hrajte svou oblíbenou hudbu, když trávíte čas na zahradě.

 

Jak používat solární zahradní světelný řetěz

Solární zahradní lampa má mnoho výhod:

  • šetrný k životnímu prostředí, protože získává energii ze solárního panelu
  • nákladově efektivní, nemusíte se starat o náklady na elektřinu potřebné pro každodenní provoz
  • nezávislý na síťovém napájení, což může být užitečné zejména v oblastech, kde je síťové napájení nedostupné nebo nestabilní
  • snadná instalace a přesun, není třeba instalovat nebo připojovat elektrické kabely
  • automatický provoz, není potřeba zapínat a vypínat, hořáky se automaticky zapnou při setmění
  • dekorativní a útulné, přispívají ke zvýšení atmosféry a výzdobě venkovního prostoru
 

Dá se využít mnoha způsoby, rychle a snadno jej nainstalujete na bok domu, na sloupky, na trám terasy, na zábradlí balkónu, nebo zavěsíte na stromy a keře. Ideální pro místa, kde je náladové osvětlení potřeba pouze dočasně: venkovní svatby, festivaly, venkovní akce.

 

Výhody voděodolného světelného dekoračního řetězu

Solární řetězová světla mají mnoho výhod, ale jejich provoz je nejistý, protože závisí na počtu hodin denního světla. Jeho světlo nemůže nahradit osvětlení terasy nebo zahrady, ale slouží spíše k dekorativnímu účelu. Pokud chcete spolehlivý venkovní zdroj světla, vyberte si voděodolnou dekorativní řadu hořáků, která má na terase či jiných venkovních plochách mnoho výhod:

  • Odolnost vůči povětrnostním vlivům: Konstrukce hořáků využívá materiály, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům. To znamená, že jsou odolné vůči vlhkosti, dešti, sněhu a dalším vlivům prostředí. Díky tomu je můžete používat venku bez obav z poškození.

 

  • Trvanlivost: Voděodolné světelné řetězy jsou vyrobeny z odolných materiálů, které zajišťují dlouhou životnost. Jsou odolné nejen vůči povětrnostním vlivům, ale také proti oděru a UV záření. To znamená, že si můžete užívat dekorativního osvětlení po dlouhou dobu, aniž byste museli neustále vyměňovat hořáky nebo celou sérii.

 

  • Bezpečné použití: Voděodolné světelné řetězy obvykle poskytují vysokou úroveň bezpečnosti. Mnoho modelů má vestavěnou ochranu proti úrazu elektrickým proudem, přehřátí a zkratu.

 

  • Všestranná použitelnost: Široké uplatnění najdou na terase, během zahradní párty, kolem bazénu nebo v jakémkoli jiném venkovním prostoru. Mohou být instalovány téměř všude tam, kde je potřeba atmosférické osvětlení.

 

  • Stylový vzhled: Voděodolné světelné řetězy propůjčují estetický a stylový vzhled jakémukoli venkovnímu umístění. Ať už chcete romantická, útulná světla nebo veselejší a barevnější vzhled, požadovaného efektu snadno dosáhnete pomocí voděodolných dekoračních hořákových linek.
Vízálló dekor fényfüzér
Voděodolný světelný dekorační řetěz, 15 ks...
Speciální cena 1189 Kč RRP: Normální cena 1999 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte
 

Tipy pro použití voděodolného světelného řetězu

Voděodolný světelný řetěz poskytuje zvláštní atmosféru za teplých večerů po západu slunce. To však lze ještě umocnit způsobem instalace. Ať už jej pověsíte na balkón, terasu nebo na zahradu, vytvoří intimní atmosféru pro letní noci.

 

Balkón pro 2 osoby

S pár triky může být i malý balkon útulný. Nepotřebujete nic jiného, ​​jen skládací balkonový stůl, pár skládacích židlí, měkký koberec a dekorační hořák. Můžete jej vést po zábradlí, připevnit ke stropu do tvaru Z, omotat kolem zábradlí, ale díky silnému lanku může i volně viset, jen upevněný na dvou okrajích balkónu.

 

 

Venkovní zápustné osvětlení

Voděodolný světelný dekorační řetěz se nejčastěji používá na zastřešené terasy. Síťová zástrčka je k dispozici, ale není potřeba žádná další kabeláž a osvětlení. Kabel hořákového vedení můžete zavěsit na trámy do kruhu s kroužky nacházejícími se u patic nebo jej připevnit ke střešní konstrukci v několika řadách. Můžete ale také vybrat část, kterou chcete nasvítit.

 

Světla pod širým nebem 

Voděodolný světelný dekorační řetěz má krytí IP65, to znamená, že je plně chráněna proti prachu a nízkotlakému proudu vody ze všech směrů. Můžete jej tedy bezpečně používat venku kdekoli a ani na konci sezóny jej nemusíte sundávat.

 

Venkovní svatba

Není nic atmosféričtějšího než venkovní svatba zalitá světlem za vlahého letního večera. Pokud se večeře i taneční parket odehrávají venku, musíme zajistit správné osvětlení. Dekorativní světelný řetěz lze spojit s více kusy, takže dokáže osvětlit velkou plochu. Kromě svateb jej lze využít i na jiných venkovních akcích a festivalech.

 

Dekorace a osvětlení v jednom

Pokud je již vyřešeno osvětlení terasy, můžete řadu hořáků využít i jako dekorativní prvek. Pokud to napájení dovolí, můžete jej zavěsit směrem ke stolu na zahradě, ozdobit dětský indiánský stan nebo ho omotat kolem stojanu na houpačku. Ideální pro místa, kde je světlo potřeba pouze dočasně.

 

 

Bezpečné používání dekoračního řetězu 

Bezpečný a odolný kabel má 15 zásuvek, do kterých jednoduše našroubujete přiložené teplé bílé hořáky a můžete je používat. Kabel s kroužky můžete zavěsit u zásuvek nebo jej dokonce omotat kolem trámu. Hořáky i konektor jsou vodotěsné, takže nemusíte zajišťovat samostatnou krytou plochu a vašim kreativním nápadům nic nebrání. Pokud si koupíte více řad svítidel, můžete je spojit, takže získáte ještě delší girlandu, a to bez zvláštního úsilí nebo instalace.

Vízálló dekor fényfüzér
Voděodolný světelný dekorační řetěz, 15 ks...
Speciální cena 1189 Kč RRP: Normální cena 1999 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte
 

Předchozí Perfektní zahradní gril a BBQ smoker
Další Zahradní houpačka - ostrůvek klidu na zahradě