Nejlepší přebalovací podložky a doplňky k přebalování

Nejlepší přebalovací podložky a doplňky k přebalování

Přijíždí nejnovější člen rodiny a ještě zbývá pár věcí, které potřebujete? Ukážeme vám ty nejlepší přebalovací podložky a další příslušenství...

Přebalování je činnost, která je součástí života každého novopečeného rodiče. Ačkoli tento úkol může být občas náročný, se správnými nástroji je mnohem snazší. V našem článku představujeme nejlepší přebalovací podložky a jejich příslušenství, se kterými je přebalování rychlejší, jednodušší a pohodlnější pro rodiče i dítě.

 

Proč je důležité vybrat správný přebalovací pult?

Výběr správné přebalovací podložky hraje důležitou roli v péči a pohodlí vašeho batolete. Při výběru přebalovacího pultu je třeba zvážit několik důležitých bodů:

  • Velikost a design: Je důležité, aby přebalovací pult měl správnou velikost pro dítě a aby se rodičům pohodlně používal. Vyberte si kus s měkkým povrchem a okrajem.

 

  • Bezpečnost: Bezpečnost je prioritou při přebalování malého dítěte. Měli byste zvolit přebalovací pult, který má boční bezpečnostní zábranu, která zabrání pádu miminka. Pokud používáte pevnou přebalovací podložku, vždy se ujistěte, že její speciální nožky jsou na správném místě, aby podložka neklouzala.

1.  obrázek: pinterest.com/sasou13200

 

  • Čištění a hygiena: Vodoodpudivé, voděodolné, omyvatelné, snadno čistitelné materiály a povrchy pomáhají udržovat hygienický stav přebalovacího pultu po dlouhou dobu.

 

  • Možnosti uložení: Pokud zvolíte konvektomat nebo samostatný přebalovací pult, je praktické, pokud obsahuje zabudovaný úložný prostor, aby byly plenky, dětské ubrousky, krémy a další potřebné potřeby snadno dostupné.

 

2. obrázek: pinterest.com/sasou13200

 

  • Možnost předělání: Většinu přebalovacích pultů lze předělat, takže později, až dítě přeroste věk přebalování, mohou plnit jinou funkci. To je z dlouhodobého hlediska ekonomické řešení.

 

Nejlepší plenky na doma i na cesty

Před výběrem přebalovací podložky si dobře promyslete, kde, jak a jak moc ji budete používat. Můžete si vybrat kombinovanou postýlku, jejíž součástí je přebalovací pult, nebo si můžete pořídit i samostatný přebalovací pult. Nezapomeňte je doplnit měkkou přebalovací podložkou pro pohodlí miminka. Můžeme se ale také rozhodnout rovnou pořídit do pokojíčku velkou komodu, která bude později držet své místo, a pořídit k ní pevnou přebalovací podložku. Pokud často cestujete, ať už za prarodiči nebo za odpočinkem, skládací a přenosná dětská postýlka vybavená přebalovací podložkou bude vaším věrným společníkem po celá léta.

 

Kombinovaná postýlka

I když je to dnes méně v módě, kombinovaná postýlka je vhodnou volbou při zařizování menších dětských pokojíčků, protože kombinuje klasickou lamelovou postýlku s přebalovací skříní zároveň, ale zabere mnohem méně místa než dva kusy nábytku. odděleně. V tomto případě se vyplatí vybrat něco, co lze později přeměnou postýlky přeměnit na jednoduchou komodu, protože postýlka se obvykle používá déle než přebalovací plocha.

 

 

Přebalovací pult

Přebalovací pult je praktickým pomocníkem, kterého díky kolečkům většinou umístíte tam, kde ho nejvíce potřebujete. Přebalovací pult nabízí dostatek úložného prostoru, pod ním jsou totiž prostorné police. Můžete na něj položit tvrdou nebo měkkou přebalovací podložku, podle toho, zda má boční okraje. Toto je nejpohodlnější řešení, ale zabírá nejvíce místa.

 

 

Pevná přebalovací podložka

Pevná přebalovací podložka se dá využít mnoha způsoby a je praktickým výrobkem. Lze jej použít v přebalovacím prostoru kombinované postýlky, na samostatném přebalovacím pultu, umístěn napříč postýlkou ​​nebo na jakékoli komodě.

Skládací přebalovací pult

Pokud hledáte praktický, snadno sestavitelný a prostorově nenáročný přebalovací pult, vyberte si náš nástěnný přebalovací pult a ušetřete spoustu místa v dětském pokoji! Můžete ji nainstalovat do kterékoli části pokoje ve výšce, která se vám líbí, takže můžete miminko pohodlně převlékat a oblékat. Ve složeném stavu nezabere v místnosti téměř žádné užitečné místo. Díky čisté bílé barvě ji zapadnete do každého stylu dětského pokoje.

 

3. obrázek: Závěsný přebalovací pult sklopný - www.alinda.cz

 

Tento typ přebalovacího pultu je vynikající volbou pro restaurace, umývárny, herny, bazény a veřejná prostranství.

falra szerelhető pelenkázó
Závěsný přebalovací pult sklopný
Speciální cena 1539 Kč RRP: Normální cena 2499 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Cestovní postýlka s přebalovací podložkou

Zajistěte svému dítěti příjemný a pohodlný odpočinek pomocí cestovní postýlky, ať jste kdekoli. Postel snadno složíte a vezmete s sebou na dovolené a výlety, ale dobře poslouží i při návštěvě příbuzných. Na postýlce je také odnímatelný most na hraní, na kterém budou barevné hračky zaměstnávat pozornost vašeho dítěte během odpočinku i před usnutím. S připevnitelnou přebalovací podložkou nemusíte hledat samostatné místo pro výměnu chmýří nebo oblékání po koupání.

 

4. obrázek: Cestovní postýlka s přebalovací podložkou a můstkem na hraní - www.alinda.cz

 

Díky fixovatelným kolečkům jej můžete snadno přemístit z jedné místnosti do druhé a stabilně ji upevnit ve správné místnosti. Díky flexibilnímu, stabilnímu, síťovanému bočnímu designu můžete mít své dítě stále pod dohledem. Jeho materiál se snadno čistí.

utazóágy játékhíddal
Cestovní postýlka s přebalovací podložkou ...
Speciální cena 1249 Kč RRP: Normální cena 2499 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Příslušenství k přebalování

Během rutiny přebalování vám při péči o vaše dítě může pomoci mnoho doplňků. Některé užitečné doplňky pro přebalování:

  • Přebalovací pult: Poskytuje bezpečné a pohodlné místo pro přebalování. Přebalovací pulty obvykle obsahují boční úložný prostor, takže všechny důležité nástroje jsou v případě potřeby po ruce.

 

  • Tvrdá nebo měkká přebalovací podložka: Pomáhá k pohodlnému přebalování a oblékání, zvláště pokud se dítě ještě neumí posadit. Jeho měkký okraj a lehací plocha poskytují pohodlí pro dítě. Snadno se čistí a je přenosný.

 

  • Přebalovací taška: V tomto případě si můžete ponechat plenky, dětské ubrousky, vložky do plen a další potřebné věci. Vyberte si z několika typů přihrádek, abyste snadno našli to, co potřebujete.

 

  • Podložka na plenky: Přenosná podložka na plenky může být na jedno použití, ale mnohem praktičtější je skládací voděodolný materiál, který se snadno udržuje v čistotě. Může být ideální na cesty nebo když není k dispozici přebalovací pult.

 

  • Vlhčené ubrousky: Vlhčené ubrousky jsou nezbytné při přebalování. Vyberte si verzi bez parfemace vyvinutou pro miminka s citlivou pokožkou.

 

  • Ochranný krém: Abyste zabránili podráždění a ochránili dětskou pokožku, budete potřebovat také kvalitní pop krém. Pořiďte si několik balíčků, jedno mějte doma, jedno v tašce na plenky, ale pro jistotu ho můžete mít i v autě nebo v kočárku.

 

  • Pytel na pleny: Může se hodit, když potřebujete uskladnit použité plenky, zvláště pokud nemůžete poblíž najít popelnici nebo jste na cestách.

 

  • Koš na pleny: Speciální koš na ukládání plen, který omezuje zápach. Ty nejnovější již poskytují snadné ovládání jednou rukou a mají 99,97% blokování zápachu.

 

Jaký je rozdíl mezi měkkou a tvrdou přebalovací podložkou

Rozdíly mezi měkkými a tvrdými přebalovacími podložkami jsou především v materiálech, designu a funkčnosti. V závislosti na individuálních preferencích a jedinečných potřebách mají oba typy výhody. Podívejme se, jak se liší:

  • Měkká přebalovací podložka:

Obvykle jsou vyrobeny z měkčích a pohodlnějších materiálů a často obsahují extra vycpávky, aby bylo přebalování miminka pohodlnější. Snadněji se přenášejí a přemisťují, což může být praktické, pokud je potřeba často měnit místo přebalovacího pultu. Širší výběr měkkých přebalovacích podložek je k dispozici v různých velikostech a stylech.

 

  • Tvrdá přebalovací podložka:

Pevné přebalovací podložky mají obvykle stabilnější konstrukci, díky čemuž je přebalování bezpečnější. Často mají vestavěný úložný prostor, který se může hodit pro uložení plenkových doplňků a kojeneckého oblečení. Mezi tuhými přebalovacími plechy jsou i kvalitnější a dražší verze.

 

Proces odplenkování krok za krokem

Naučit dítě udržovat svůj pokoj čistý je vždy vícestupňový proces, protože nejprve si musí zvyknout na přebalování z plenky na nočník a poté z nočníku na záchod. Co je potřeba k tomu, aby se naše dítě stalo uklízečem pokoje? Především trpělivost a klid. Metod, kterými můžeme začít s výukou čistoty pokoje, je více, zkusme najít tu nejvhodnější pro nás a naše dítě.

Malé děti si na nočník zvyknou většinou tak, že lpí na pravidelnosti. Sedněte si na něj ve stanovených časech, sundejte mu kalhoty a plenku. Díky tomu jsou tyto pohyby také zaznamenávány. Dříve nebo později se vám podaří vystihnout ten správný okamžik, kdy dítě vsedě na stoličce vykonává svou práci.

 

5. obrázek: WC sedátko s redukcí - www.alinda.cz

 

Dalším obtížným krokem po použití nočníku je zvyknout dítě na klasický záchod, protože je mnohem větší než obvykle a v případě malých dětí je třeba dávat velký pozor, aby zůstaly na sedadle. S užším záchodovým prkýnkem je tento proces mnohem jednodušší. 2v1, stačí složit, když to ti nejmenší potřebují. Nemusíte ji neustále nasazovat a sundávat, snadno ji zvládnou i děti. Dětská sedačka je pod potahem a dospělý pod ním. Drží pevně na svém místě a snadno se udržuje v čistotě.

- 31%
Szűkítős WC ülőke
WC sedátko s redukcí
Speciální cena 449 Kč RRP: Normální cena 649 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

 

Předchozí Basketbalová deska: trénujte i doma!
Další LED světelný řetěz - Nejlepší vánoční dekorace do exteriéru i interiéru