Nákup umělého stromku: Průvodce nákupem umělého vánočního stromku

Nákup umělého stromku: Průvodce nákupem umělého vánočního stromku

Vyzdobte si svůj domov podle svátku s pomocí našich doplňků! Vyberte si perfektní umělý stromek, LED osvětlení nebo jiné dekorativní prvky...

Když se blíží Vánoce, mnoho lidí přemýšlí, jaký stromek vybrat. V tomto článku vám ukážeme, jak vybrat dokonalou umělý stromek, aby byla sváteční atmosféra zaručena. Pokud jste hlasovali pro umělý stromek, tak proto, a pokud si stále nejste jisti, tak právě proto.

Proč zvolit umělý stromek?

  • Trvanlivost: Umělé stromky mohou být odolné a trvanlivé. Jeho jehličí neopadává, nevysychá, nevyžaduje vodu ani živiny, takže zůstane dlouho krásné. Doporučeno zejména pro malé děti nebo domácí mazlíčky.

 

  • Šetrné k životnímu prostředí: Pokud považujete ochranu životního prostředí za důležitou, umělá borovice může být výbornou volbou, protože není nutné každý rok kácet živý strom a nezatěžujeme tak lesy. Pokud vás konkrétní typ omrzí nebo vám již nevyhovuje velikost, můžete jej snadno prodat. Dokud zůstává v koloběhu, neprodukuje odpad.

 

  • Alergie: přírodní stromky mohou svým pylem vyvolat alergické reakce. Umělé stromky takové alergeny neprodukují, a tak si vánoční výzdobu mohou užít i alergici.

 

  • Pohodlí: Umělé stromky se snadno montují a nevyžadují vodu ani jinou údržbu. Drží své místo i na místě, které je chráněno před světlem (např. ve fotoateliéru).

1.obrázek: pinterest.com/phkvsonyaa

  • Různé styly a velikosti: Umělé stromky se dodávají v různých velikostech, tvarech a stylech. Snadno tak najdete typ, který nejlépe vyhovuje vašemu domovu nebo vašim nápadům na zdobení.

 

  • Cenová výhodnost: Přestože se cena umělé borovice může zdát při prvním nákupu vyšší, může z dlouhodobého hlediska znamenat úsporu, protože nemusíte každý rok kupovat nové dřevo.

Na základě toho všeho mohou být umělé borovice vynikající alternativou ke skutečným borovicím, zvláště pokud plánujete dlouhodobě nebo hledáte řešení šetrné k životnímu prostředí.

 

Na co bychom si měli dát při nákupu pozor?

  • Velikost: Nejprve si určete, jakou velikost stromu potřebujete. Změřte dostupný prostor, abyste viděli, jakou výšku a šířku by umělá borovice měla mít, aby se vám pohodlně vešla.

 

  • Styl a tvar: Umělé stromky jsou k dispozici ve stále větším počtu různých tvarů a stylů. Vyberte si odrůdu, která nejlépe vyhovuje vašemu domovu a vašemu vkusu.

 

 

  • Kvalita: Pečlivě zkontrolujte kvalitu vybrané umělé stromky. Hledejte stromy se silnějšími, hustěji rozmístěnými větvemi a jehličím, které připomínají skutečnou borovici.

2. obrázek: 3D vánoční stromek s kovovým stojanem ve více velikostech - www.alinda.cz

 

  • Materiály: Vyberte si umělou borovici, jejíž větve a jehličí jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Kvalitní umělé borovice mohou vydržet déle a být krásnější.

 

  • Stabilita: Ujistěte se, že borovice je stabilní, snadno se nepřevrhne a její nohy jsou spolehlivé a pevné.

 

  • Cena: Důležitým faktorem může být také cena. Vyberte si umělou borovici, která odpovídá vašemu rozpočtu, ale na kvalitě příliš nešetřete, protože to může být na úkor celkového efektu.

 

  • Záruka: Zkontrolujte, zda se na zakoupenou umělou borovici vztahuje záruka, a zjistěte si podmínky záruky.

 

Druhy umělých stromků

Umělé stromky jsou nyní k dispozici v různých typech a stylech, aby vyhovovaly individuálnímu vkusu a nápadům na zdobení. V e-shopu Alinda najdete následující typy v různých velikostech:

  • Tradiční zelené umělé stromky: Tento klasický typ je nejběžnější umělá borovice. Tyto stromy připomínají tradiční zelené borovice Nordmann. Větve borovice se dají rozložit, takže pokud je pečlivě naaranžujete, strom bude mít estetický a symetrický vzhled.

Könnyen összeszerelhető nordmann műfenyő több méretben
Umělý vánoční stromeček Nordmann s kovovým...
Speciální cena 419 Kč RRP: Normální cena 599 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

  • 3D umělý stromek: její 3D jehličí dodávají stromu realistický vzhled. Míchání 2D a 3D větví se zdá bohatší a kompaktnější. Jeho větve lze zavěsit a rozložit. U tohoto typu je také důležité pečlivé uspořádání, aby byl konečný výsledek estetický a symetrický.

3D műfenyő
3D vánoční stromek s kovovým stojanem v ně...
Speciální cena 719 Kč RRP: Normální cena 1249 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

  • Zasněžený vánoční stromeček: Borovice sněžné mají jehličí pokryté bílým sněhem, takže vypadají jako čerstvě nasněžené borovice. Jedná se o styl, který vytváří romantickou a zimní atmosféru a v poslední době je velmi oblíbený.

 

Havas fenyők több méretben
Zasněžený vánoční stromeček, ve více velik...
Speciální cena 1309 Kč RRP: Normální cena 1699 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

  • LED vánoční stromek: Tyto vánoční stromky mají zabudovaná teplá bílá LED světla, která vám pomohou snadno ozdobit a vytvořit zvláštní atmosféru.

100LED-es-mufenyo-melegfeher
Umělý vánoční stromek s LED diodami, teplý...
Speciální cena 959 Kč RRP: Normální cena 1499 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

  • Bílý umělý stromek: Bílé umělé stromky mají mimořádně elegantní vzhled a dodávají místnosti luxusní pocit. Bílá barva naznačuje čistotu a svěžest a často se používá jako součást minimalistického nebo moderního dekoru.

fehér műfenyő 4 méretben
Bílý umělý stromek ve více velikostech
Speciální cena 419 Kč RRP: Normální cena 599 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

  • Růžový umělý stromek: Růžový umělý stromek může být speciální a nevšední volbou pro vánoční či sváteční dekorace, okamžitě upoutá pozornost a navodí veselou atmosféru.

Rózsaszín műfenyő 4 méretben
Růžový umělý vánoční stromeček ve více vel...
Speciální cena 479 Kč RRP: Normální cena 749 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

  • Umělý stromek s optickými vlákny: Na svátky si vyberte umělý stromek s optickými vlákny, aby byly Vánoce opravdu kouzelné. Na LED panelu si můžete vybrat z 8 různých režimů svícení. Technologie optických vláken využívá optická vlákna, která propouštějí světlo a vytvářejí krásné, jiskřivé světelné efekty. Při osvětlení vytvářejí efekt, jako by jehličí svítilo nebo jako hvězdy.

mufenyo-szaliptikaval-szines-led-el-tobb-tipusban
Vánoční stromek s optickými vlákny, s bare...
Speciální cena 1309 Kč RRP: Normální cena 1569 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Jak se postarat o vánoční stromeček po Vánocích?

 

3. obrázek: Tahací taška - www.alinda.cz

 

Správné skladování umělé borovice je nesmírně důležité, aby se mohla používat v průběhu let. Zde je několik kroků, které vám pomohou udržet vaši umělou borovici bezpečnou a dlouhou životnost mimo sezónu:

  • Demontáž: Prvním krokem je demontáž umělé borovice. Odstraňte všechny dekorace, osvětlení a další dekorace.

 

  • Čištění: Umělý stromek důkladně očistěte od prachu a nečistot. V případě potřeby můžete použít mírně navlhčený hadřík nebo čisticí prostředek. Před balením nechte dřevo řádně vyschnout.

 

  • Balení: Umělý stromek zabalte do původní krabice, pokud ji ještě máte. Pokud takovou krabici nemáte, použijte jinou, dostatečně velkou a pevnou krabici nebo plastový sáček. S velkou taškou již není problém skladovat a přepravovat větší předměty a umělé borovice. Taška se válí na kolečkách, takže ji můžete snadno přemisťovat. Stabilní jej můžete udržovat pomocí chapadel na straně a nahoře. Je zvláště vhodný pro skladování umělých stromků, protože je chrání před vnějšími vlivy a nečistotami. Ve složeném stavu se vejde do malého prostoru.

húzható táska
Tahací taška, 150x63x50 cm
Speciální cena 599 Kč RRP: Normální cena 1329 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

  • Vhodné prostředí: Ujistěte se, že místo, kde jej skladujete, není příliš studené, příliš horké nebo příliš vlhké, protože by mohlo dojít k poškození materiálů z umělé borovice.

 

Co dalšího budete potřebovat kromě umělého stromku?

S blížícím se obdobím adventu a samotnými Vánocemi začínáme všichni letos sbírat nápady a inspirovat se jak na dárky, tak na výzdobu našich domovů. Pokud již máte umělou borovici té správné barvy a tvaru, mohou přijít dekorace, osvětlení a doplňky potřebné k výzdobě vašeho domova.

Vánoční ozdoby

 

 

Prvořadým úkolem je vybrat dekorativní barvy domova a stromu. Pokud uvažujete o tradičních barvách a jste příznivci klasických vánočních dekorací, můžete zvolit červeno-zlatou nebo červeno-stříbrnou barevnou kombinaci. Stále častější je kombinace bílé a stříbrné, která vánočnímu stromku dodává mimořádně moderní a exkluzivní vzhled. Teplejší, fialové, modré, růžové nebo barevné ozdoby na vánoční stromeček vytvářejí opravdu krásný, veselý vánoční stromeček. Letos ale můžete zvolit i výstřední a extravagantní černou barvu, pokud ji chcete doladit, smíchejte ji s bílými nebo stříbrnými dekoracemi. Naše 112dílná sada ozdob na vánoční stromeček je k dispozici také v 7 krásných barvách.

Nejdůležitější věcí, ať už si vyberete cokoli, je vytvořit harmonii. Nechť je vánoční stromeček hvězdou prázdnin!

arany
112 ks-ová sada vánočních ozdob ve více ba...
Speciální cena 619 Kč RRP: Normální cena 769 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Slavnostní osvětlení

Pokud se letos nerozhodnete pro LED umělý stromeček, určitě si pořiďte pár světel na vánoční stromeček i domov. Tato světla přispívají k navození vánoční atmosféry a sváteční výzdoby a pomohou vám naladit a prožít svátky. 

Karácsonyi égősorok
LED světelný řetěz s možností výběru velik...
Speciální cena 249 Kč RRP: Normální cena 419 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Vánoční dekorace na dveře

 

4. obrázek: Vánoční dekorace na dveře 60 cm, 50 LED - www.alinda.cz

Nikdy nezapomenete na ty americké vánoční filmy, kde dům o svátcích jasně září, vše je vyzdobené od podlahy až ke stropu. Možná by to bylo doma trochu přehnané, ale venkovní šňůra světel namontovaná na okapu a efektní ozdoba na dveře vás přenese do jiného světa, když opustíte domov nebo se jen vrátíte z práce. Naše 60 cm vánoční dekorace na dveře je vybavena 50 LED diodami, které si můžete nastavit v 8 režimech svícení. Jeho velikost a klasický styl vás okamžitě okouzlí a díky základně z umělých borových větví může být perfektním doplňkem Vánoc rok co rok.

karacsonyi-ajtodisz-60cm
Vánoční dekorace na dveře 60cm, 50 LED
Speciální cena 719 Kč RRP: Normální cena 939 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Předchozí LED světelný řetěz - Nejlepší vánoční dekorace do exteriéru i interiéru
Další 10 minutová série cvičení pro zlepšení držení těla pro domácnost a kancelář