LED světelný řetěz - Nejlepší vánoční dekorace do exteriéru i interiéru

LED světelný řetěz - Nejlepší vánoční dekorace do exteriéru i interiéru

Rozzáří Vánoce pomocí dekorativního osvětlení...

Vánoční osvětlení je důležitou součástí výzdoby domácností a měst a obcí v období svátků. Tato světla přispívají k navození vánoční atmosféry a sváteční výzdoby a pomohou vám naladit a prožít svátky. V dnešním článku si představíme všestrannost LED řetězových světel, bez kterých si Vánoce téměř nelze představit.

 

Rozšiření vánočního osvětlení

Brzy přijde jeden z nejdůležitějších svátků v roce: Vánoce. Jsou tací, pro které je tento svátek důležitý z náboženských důvodů, jsou tací, jejichž rodiny – které během roku vídají jen zřídka – se v tuto dobu scházejí ke společné oslavě, a samozřejmě jsou i tací, kterým se tento konec nelíbí. -roční rozruch vůbec. Jedno je ale jisté, většina lidí v tuto dobu obléká své domovy do pestrých barev.

Ale odkud tento zvyk pochází? V historii vánočního osvětlení se můžeme ohlédnout až do roku 1882, protože první řetěz světel vyrobil Edward Johnson. A skutečné rozšíření výzdoby začalo po roce 1995, poté, co Grover Cleveland pokryl borovici v Bílém domě vánočními světly. Od té doby se stalo téměř zvykem, že s blížícími se vánočními svátky se po celé zemi rozsvěcuje stále více dekorativních světel, a to jak uvnitř, tak venku.

 

1. obrázek: Fotografie pořízená 25. prosince 1882 ukazuje vánoční stromek Edwarda H. Johnsona s řetězy elektrických světel.

Výhody LED světelných řetězů

Když se LED světelných řetězů stane oblíbeným zákazníkem, jeho primárními hledisky jsou vždy snadná montáž/použití a vynikající hodnota za peníze. LED řetězová světla mají během prázdnin mnoho výhod, a proto je mnoho lidí volí pro dekoraci v interiéru i exteriéru:

  • Energetická účinnost: Řetězová světla LED spotřebují mnohem méně energie než tradiční žárovky nebo zářivky.

 

  • Delší životnost: LED diody mají delší životnost než klasické žárovky. Obvykle svítí tisíce hodin, aniž by změnily barvu nebo se zhoršily.

 

  • Bezpečnost: LED řetězová světla nevytvářejí teplo jako klasické žárovky, takže se nezahřívají.

 

  • Šetrné k životnímu prostředí: LED řetězová světla jsou ekologickou alternativou, protože neobsahují nebezpečné látky. Navíc produkují méně odpadu díky delší životnosti a nižší spotřebě energie.

 

  • Flexibilita: LED diody jsou malé a lehké, což umožňuje jejich instalaci v různých tvarech a velikostech. Navíc jsou k dispozici v různých barvách a intenzitách, takže je lze snadno přizpůsobit tak, aby ladily s vaší sváteční výzdobou.

 

  • Časované spínání: Mnoho LED řetězových světel má funkci časovače, která vám umožňuje nastavit, kdy se automaticky zapnou a zhasnou. To usnadňuje ovládání svátečních světel.

 

Typy LED světelných řetězů

Vánoční LED světla jsou k dispozici v mnoha různých typech a variantách, aby vyhovovaly různým potřebám a preferencím. Některé z nejběžnějších jsou:

Světelné řetězy na vánoční stromeček

Tato řetězová světla jsou ideální pro zdobení vánočních stromků, ale lze je také použít pro jakýkoli účel dekorace. Jsou k dispozici v různých délkách a barvách, takže si určitě najdete to pravé pro vás.

 

2. obrázek: thehouseofsilverlining.com

 

Naše LED světelné řetězy mají 8 různých nastavení pohybu. Dostupné v barvě a teplé bílé. Vybaveno krytím IP44 (ochrana proti stříkající vodě a malým pevným předmětům). Dostupné velikosti: 120 LED 15 metrů; 240 LED 27 metrů; 360 LED 39 metrů a 480 LED 51 metrů.

Karácsonyi égősorok
LED světelný řetěz s možností výběru velik...
Speciální cena 249 Kč RRP: Normální cena 419 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Síťované světelné řetězy

Chcete-li zaplavit světlem větší plochu, ale máte problém rozmístit linie světel tak, aby byly symetrické a nápadné, zvolte síťový řetězec světel, ve kterém je uspořádání LED předem navrženo.

 

3. obrázek: Světelný řetěz – alinda.cz

Aby navodili tu pravou sváteční atmosféru, na větších plochách se vyplatí jejich použití v exteriéru i interiéru. K dispozici v teplé bílé a studené bílé. Obsahuje 128 LED diod a 7 různých režimů zajistí, že světlo bude přesně takové, jak si ho představujete.

hálófény
128 LED světelný řetěz ve 2 barvách
Speciální cena 279 Kč RRP: Normální cena 499 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Světelný rampouchový LED závěs

Rampouchový světelný závěs se nejčastěji používá v exteriéru, připevňuje se na okno, zábradlí, okap, ale samozřejmě jej lze umístit i do interiéru na zábradlí schodiště, okna nebo krbovou římsu.

 

4. obrázek: Světlený rampuchový LED závěsy – alinda.cz

 

Řetězy různých délek s LED visí na horním závitu naší LED rampouchové světelné řetězu. Díky své studené bílé barvě, designu a uspořádání nabízí zvláštní pohled. Svítí v 8 různých režimech, které lze měnit pomocí tlačítka. Můžete si vybrat mezi 230 LED a 690 typy LED. Je opatřena krytím IP44.

jégcsap fényfüzér
Světelný rampouchový LED závěs ve 2 veliko...
Speciální cena 249 Kč RRP: Normální cena 669 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Vánoční páska s LED diodami

Vánoce každoročně inspirují výrobce, aby zákazníci mohli před svátky narazit na něco opravdu speciálního a nového. Jednou z takových novinek je LED vánoční páska, která kombinuje pásku omotanou kolem vánočního stromku (dříve boa) a šňůru světel.

 

5. obrázek: Vánoční páska s LED diodami – alinda.cz

 

A 250 db, melegfehér színű LED-del felszerelt karácsonyi szalagot használhatod fenyőfád díszítésére, hajthatod masnivá, vagy díszítheted vele az ünnepi asztalt is. Áttetsző anyagának és ezüst színének köszönhetően a legtöbb feldíszített karácsonyfához passzol.

250led-es-karacsonyi-szalag-ezust-belterre
Vánoční páska s 250 LED diodami, stříbrný,...
Speciální cena 369 Kč RRP: Normální cena 789 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

Aplikace LED světelných řetězů v exteriéru i interiéru

LED světla jsou oblíbená, protože vydrží déle, spotřebují méně energie a produkují méně tepla než tradiční žárovky. Před nákupem světelného řetězu se však vyplatí pečlivě pročíst všechny její technické údaje. Existují solární řetězová světla, která jsou ideální pro letní zahradu a akce, ale v zimě může být intenzita světla nejistá kvůli nedostatku slunečního světla. Vánoční LED světelný řetěz, který lze ovládat z většiny síťových zásuvek, je vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Ty určené pro venkovní použití jsou obvykle odolné vůči povětrnostním vlivům.

Venku:

  • Fasáda domu: Použijte LED řetězová světla k osvětlení fasády domu. Připevněte je k okapům, oknům nebo balkonům, abyste vytvořili klasickou vánoční atmosféru.

6. obrázek: christmaslightsetc.com

 

  • Stromy a keře: Skryjte (klasický nebo síťovaný) LED světelný řetěz mezi větve stromů a keřů.

7. obrázek: hunker.com

  • Dvůr a zahrada: Můžete si vyrobit různé dekorace na dvoře nebo zahradě. Protáhněte šňůru světel například podél plotu, obtočte ji kolem zábradlí na terase nebo ji použijte k osvětlení soch či jiných dekorací na zahradě.

8. obrázek: onekindesign.com

Uvnitř domu:

  • Stromek: LED světelné řetězy jsou nepostradatelná pro zdobení vánočního stromku. Obtočte stromek, než ozdoby vyjdou nahoru, aby byl světlý a útulný.

9. obrázek: blog.canadianloghomes.com

  • Okna: LED světelnou šňůru zavěste do rámu okna nebo na okenní parapet, vytvoří tak útulnou atmosféru nejen uvnitř, ale také přispěje k venkovní výzdobě.

10. obrázek: @dreamhouse_byme

 

  • Schody: Schodišťové zábradlí je skvělé pro vytváření jednoduchých a efektních dekorací. Obtočte zábradlí nebo z něj zavěste provázková světla.

11. obrázek: onekindesign.com

  • Vnitřní dekorace: Použijte LED řetězová světla k osvětlení adventního věnce, stolních dekorací a dalších interiérových vánočních dekorací.

12. obrázek: purewow.com

 

  • Krb: Umístěte kolem krbu několik LED světel, abyste vytvořili teplou a útulnou atmosféru.

13. obrázek: hu.pinterest.com/libbygrayhall

Nezapomeňte vzít v úvahu zdroj energie a bezpečnost, zejména pro venkovní použití. Použijte řádně stíněný kabel a ujistěte se, že je LED řetězec vodotěsný. Použijte také časovač nebo systém chytré domácnosti k automatickému zapínání a vypínání řetězových světel, abyste šetřili energii a nenechali je svítit v noci, když to není potřeba.

 

Předchozí Nejlepší přebalovací podložky a doplňky k přebalování
Další Nákup umělého stromku: Průvodce nákupem umělého vánočního stromku