Kempingové vybavení pro perfektní dovolenou

Kempingové vybavení pro perfektní dovolenou

Využijte letošní léto a vyrazte na výlet! Získejte příslušenství, které potřebujete od Alindy...

Kempování je stále populárnější, protože vám dává možnost být blízko přírody a být svobodný. Pro skutečně dokonalou dovolenou je však důležité mít správné vybavení. V tomto článku představujeme to nejlepší vybavení pro kempování, které vám zaručeně zpříjemní dovolenou.

Co se vyplatí koupit? 

Vybavení potřebné pro kempování velmi závisí na typu kempování, počasí a individuálních potřebách. V první řadě nesmíte zapomenout na ty nejpraktičtější věci:

  • Stan: První a nejdůležitější součástí vybavení je stan, který v noci poskytuje úkryt vám a vašim společníkům.

 

  • Spací pytel: Spací pytel je nezbytný pro kempování, aby se v noci spalo pohodlně a v teple. K ochraně před vlhkostí a nečistotami použijte podložku.

 

  • Více vrstev oblečení: Vyplatí se vzít si s sebou různé vrstvy oblečení, protože v důsledku změny počasí může být zima, horko nebo deštivo.

 

Vybavení kuchyně: Chcete-li teplé jídlo i v mírném klínu přírody, pečlivě zabalte všechny potřebné pomůcky: kuchyňské náčiní, příbory, talíře, sklenice, nože a další doplňky. Pokud se vejdete do auta, budete vděční za skládací kempingový stolek.

- 12%
kemping szett
Kempingový stůl se 4 židlemi
Speciální cena 1049 Kč RRP: Normální cena 1189 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

  • Svítilny a lampy: Aby bylo zajištěno dostatečné osvětlení, vyplatí se vzít si s sebou svítilny, svítilny a baterie. K večernímu náladovému osvětlení můžete použít klipsová solární světla, součástí balení by však měl být i LED reflektor na baterie.

- 45%
Leszúrható napelemes kerti lámpa
Solární zahradní lampa, zapichovací, 10 ks...
Speciální cena 369 Kč RRP: Normální cena 669 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

 

  • Přenosný sporák: Přenosné ohniště a gril mohou být užitečné pro pečení, ohřívání nebo jen útulný táborák.

Kerti grill és tűzrakóhely
Ohniště s grilem a přenosnou taškou jako d...
Speciální cena 1379 Kč RRP: Normální cena 1939 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

  • Lapač komárů: Vzduch, který vydechujeme, je zvláště atraktivní pro ženy, protože naznačuje, že poblíž je zdroj potravy. Vybavte se těmi nejlepšími repelenty proti hmyzu pro ničím nerušené kempování. A pokud máte zásuvku, nenechávejte elektrický lapač hmyzu doma.

 

Elektromos rovarcsapda
Elektrický lapač hmyzu
Speciální cena 319 Kč RRP: Normální cena 549 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

  • Opalovací krém: Navzdory rostoucímu povědomí mnoho lidí stále podceňuje sílu slunce. Při kempování jsme více vystaveni UV paprskům a naše pokožka si každé spálení pamatuje, proto se vyplatí klást velký důraz na ochranu před sluncem.

 

  • Táborová židle: Při kempování můžete ve skládací židli strávit dlouhou dobu, proto je nesmírně důležité, aby byla vyrobena z kvalitního a odolného materiálu a aby se dala snadno přepravovat.

horgász szék 2db-os
Rybářská židle, 2 ks
Speciální cena 629 Kč RRP: Normální cena 819 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Nejlepší skládací kempingová lehátka 

Dobré skládací kempingové lehátko má mnoho funkcí, které zlepšují pohodlí a praktičnost při kempování. Před nákupem věnujte pozornost těmto aspektům:

  • Stabilita a odolnost: Stabilita a odolnost skládací kempingové postele jsou velmi důležité, protože zajišťují bezpečnost a pohodlí. Obvykle se k tomu hodí postele s ocelovým, hliníkovým nebo pevným plastovým rámem.

 

  • Pohodlná plocha na spaní: Správně silná a měkká matrace nebo polstrovaná plocha na spaní zajišťuje pohodlí a dobrý spánek.

 

  • Skládací a přenosná: Vyplatí se vybrat kempingovou postel, kterou lze snadno a rychle složit nebo rozložit a vejde se do malého prostoru.



  • Nosnost: Kontrola nosnosti skládacích kempingových postelí je nezbytná, zvláště jde o větší osobu.

kempingágy szürke
Skládací kempingové lehátko
Speciální cena 1969 Kč RRP: Normální cena 2129 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Tipy a triky pro dokonalý zážitek z kempování

Vidět na jaře první květiny na stromech, v létě se vykoupat v chladném jezeře nebo na podzim vylézt na horu: při kempování můžeme nasbírat mnoho zážitků, když se spojíme s přírodou. Několik tipů, jak zajistit, aby váš útěk dopadl dobře:

  • Výběr místa: Místo, kde chcete kempovat, si předem naplánujte a podrobně se o dané oblasti informujte. Pokud předem víte, jaké počasí můžete očekávat, pomůže vám to vybrat ideální místo pro stan a správné vybavení, které budete potřebovat.

 

  • Výběr stanu: Důležité je vybrat si stan správné velikosti a kvality, který je dostatečně velký, aby se vám pohodlně vešel a zároveň poskytoval ochranu před vlhkým nebo chladným počasím.

 

  • Zapálení ohně: Vždy zapalujte oheň bezpečně a používejte vhodné nástroje. Ideální ohniště je suché a daleko od stanů a jiných hořlavých předmětů.

 

  • Zásobování vodou: Vždy se ujistěte, že máte dostatek vody a vhodné čisticí zařízení, abyste mohli používat čistou a pitnou vodu.
  • Jídlo a pití: Vezměte si s sebou dostatek jídla a pití a bezpečně je uložte v kempu. Nezapomeňte si předem naplánovat, jaké jídlo budete připravovat a jaké vybavení budete potřebovat.

Hőtartó doboz
Přepravní termobox
Speciální cena 429 Kč RRP: Normální cena 659 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

  • Vybavení: Základní výbava, kromě stanu, spacáku, karimatky, lampy, nádob na jídlo a podpalovačů si s sebou vezměte i doplňky jako např. slunečník, moskytiéra nebo houpací síť, aby bylo kempování ještě pohodlnější a zábavnější.
  •  

Kétszemélyes függőágy
Houpací síť pro dvě osoby
Speciální cena 369 Kč RRP: Normální cena 739 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

  • Čistý a uklizený kemp: Vždy zajistěte, aby byl kemp čistý a uklizený, řádně ukládejte odpadky a po odjezdu je nikdy nenechávejte v kempu. Takový přístup k životnímu prostředí je důležitý pro zachování životního prostředí a krásy přírody.

 

  • Užijte si zážitek: Kempování je fantastická příležitost k relaxaci, relaxaci, otočení trochu dovnitř, ignorování vnějšího světa, čtení nebo hlubokému rozhovoru s rodinou nebo přáteli.

 

 

Předchozí Výhody a účinky cvičení s kettlebellem
Další Zvyšte si energii a zlepšujte náladu pomocí jógy