Jaký držák na tablet koupit?

Jaký držák na tablet koupit?

Nevíte, kam položit tablet, když ho používáte nebo kde nechat, když nepotřebujete? Máme pro vás několik tipů, které vám pomohou...

Tablety hrají stále důležitější roli v našem každodenním životě, ať už pracujeme, studujeme nebo se jen bavíme. Často je však obtížné udržovat tato zařízení v dobrém stavu, zejména když je třeba je používat po dlouhou dobu. V tomto článku jsme shromáždili několik tipů a doporučení, jaký držák na tablet vybrat.

Držák na tablet do auta 

Místo plánovače trasy v telefonu můžete v autě použít tablet, ale připravte se také na delší čekání, kdy se vám může hodit dobrý film nebo několik videí na větší obrazovce. Nezbytný je však dobrý držák pro vaše zařízení. Vybírat můžete z držáků na palubní desku, čelní sklo, mřížku ventilace, držák na nápoje, zpětné zrcátko nebo opěrku hlavy. Body, které je třeba při nákupu zvážit:

  • Typ držáku: mezi nejběžnější typy patří držáky na čelní sklo nebo palubní desku a držáky na opěrku hlavy. Typ vozu a způsob jeho používání určí, který typ je nejvhodnější.

 

  • Kompatibilita: Je důležité zkontrolovat, zda je vybraný držák kompatibilní s velikostí a typem tabletu, který používáte. V opačném případě se může stát, že nebude zařízení správně držet, nebo jej dokonce nebude možné připevnit.

 

  • Flexibilita: pokud používáte více typů automobilů, měli byste si vybrat držák, který je flexibilní pro různé typy a velikosti automobilů.

 

  • Bezpečnost: Držák tabletu v autě musí být bezpečně připevněn, aby nedošlo k nehodě. Je důležité, aby držák upevnil zařízení pevně a stabilně a nepodléhal otřesům.

 

  • Pohodlí: vyberte si držák, který umožňuje pohodlné používání zařízení v autě a který lze snadno nastavit do správného úhlu.

Před nákupem se vyplatí přečíst si recenze a hodnocení na internetu, abyste se ujistili o kvalitě a funkčnosti držáku.

 

1. obrázek: blessmybucket.com

 

Nejčastěji instalujeme dětem do auta držák na tablet, abychom jim zpříjemnili cestování. Je dobré vybrat multifunkční držák, který chrání sedadlo před špinavými otisky nohou a kromě tabletu pojme i další užitečné věci. Při cestování tak budete mít vše v dosahu svých ratolestí a nebudete muset sedět shrbení nad obrazovkou v poloze, která velmi zatěžuje krční páteř. Je to obzvláště užitečné, když cestujete sami s dítětem, protože se nemusíte během jízdy natahovat za sebe pro plyšového medvídka nebo pití. Vyplatí se také stáhnout si doma do zařízení několik oblíbených pohádek, abyste na cestách nepotřebovali připojení k internetu.

 

2. obrázek: buzzfeed.com

Stojan na tablet

Stojan na tablet je pohodlné a praktické řešení, pokud tablet často používáte ke čtení, sledování filmů nebo práci. Stojan umožňuje snadné nastavení tabletu do správné výšky a úhlu, takže jej můžete pohodlně používat, aniž byste jej museli neustále držet v ruce.

Mezi výhody dobrého stojanu na tablet patří:

  • Snadné používání: konstrukce stojanu umožňuje snadno nastavit tablet do správné výšky a úhlu, takže jej můžete pohodlně používat, aniž by vás bolel krk nebo záda.
  • Stabilita: Stativ je většinou stabilnější řešení než držení zařízení v rukou nebo na klíně. To může být důležité zejména v případě, že tablet používáte delší dobu.
  • Lze snadno přenášet: Stojany na tablety se obvykle snadno přenášejí, takže si je můžete snadno vzít s sebou, kamkoli jdete.
  • Multifunkčnost: některé stojany na tablety mohou tablet držet v různých úhlech nebo polohách, což umožňuje různé způsoby použití.
  • Ergonomie: ergonomické provedení dobrého stojanu na tablet pomáhá předcházet problémům s držením těla, takže jej můžete pokaždé používat pohodlněji a zdravěji.

 

Stojan na notebook s více možnostmi k nastavení

Pokud doma střídáte notebook a tablet při práci, studiu, čtení nebo sledování filmů, je pro vás skvělým společníkem držák na notebook, který lze nastavit do různých poloh. Dává vám naprostou volnost, můžete jej používat vleže, vsedě nebo vestoje. Tablet na něj můžete umístit pomocí jednoduchého držáku, takže můžete pohodlněji a efektivněji pracovat nebo trávit volný čas.

 

- 34%
több ponton állítható laptoptartó
Stojan na notebook s více možnostmi k nast...
Speciální cena 429 Kč RRP: Normální cena 649 Kč Aktualní maloobchodní prodejní cena doporučená výrobcem.
Nejprve zkontrolujte

 

Instalace držáku na tablet

Držáky tabletů určené pro domácí použití jsou obvykle samostatné a snadno přemístitelné, takže nevyžadují montáž. Naproti tomu držáky do auta je třeba upevnit, aby bylo zařízení během cestování stabilní. Montáž držáku tabletu může být poměrně jednoduchý a rychlý proces, ať už se jedná o montáž na palubní desku, zrcátko nebo opěrku hlavy. Podívejme se na postup montáže na palubní desku:

  • Prvním krokem je vyčištění přístrojové desky. Pomocí čistého hadříku nebo utěrky odstraňte prach a nečistoty z palubní desky v místě, kam chcete držák umístit.

  • Připevněte držák baterie ke konci držáku pomocí šroubů držáku. Nářadí k připevnění držáku k přístrojové desce je obvykle součástí balení.

  • Poté nasaďte držák tabletu na desku, dokud dobře nedosedne.

  • Nastavte úhel a výšku podpěry tak, aby bylo zařízení pohodlně a bezpečně umístěno.

 

  • Zkontrolujte, zda je kolébka bezpečně upevněna a zda tablet pevně drží na místě.

Upozornění: Při upevňování držáku dbejte na to, aby nepřekážel při jízdě a nebránil řidiči ve výhledu. Vždy zkontrolujte, zda je ukotvení mezi přístrojovou deskou a držákem bezpečné a zda jsou zařízení správně nainstalována, abyste předešli případným nehodám nebo poškození.

 

Držák na tablet domácí výroby

K držení tabletů můžeme použít mnoho věcí, ale pokud chcete kreativní a cenově výhodné řešení, vyrobte si doma snadno vlastní jedinečný držák.

  • Pokud si pro svůj tablet zakoupíte silikonový ochranný kryt, nejenže ochrání vaše zařízení před poškozením, ale také zůstane stabilní, když se o něco opře, takže spodní část nevyklouzne.
  • Pouze pro domácí použití, bez jakýchkoli investic, si můžete vyrobit držák z pouhého držáku na vejce. Tomuto řešení se budou nejen usmívat, ale i kopírovat vaši přátelé.

3. obrázek: instructables.com

 

  • Pokud využijete svou šikovnost, můžete také dobře využít robustní držák na rámečky. K rámu můžete připevnit stabilní rovnou desku a přišroubovat k ní dva vyčnívající prvky. Ty budou držet tablet a původní podpěra rámu obrazu zajistí správný úhel.

4. obrázek:myrepurposedlife.com

  • Stolní malířský stojan dokonale splní funkci držáku na tablet. Za velmi příznivou cenu ho seženete v hobby a kutilských obchodech a později si ho můžete natřít, aby ještě lépe ladil s vaším stylem nebo zbytkem stolu.

5. obrázek: venusorion.com

 

  • Pro domácí použití může být vhodný i jednoduchý držák vystřižený z kartonu. Nevyžaduje žádnou zvláštní manuální zručnost. Můžete jej ozdobit barvou nebo nalepit na speciální materiál. Nic to nestojí, ale pro daný účel je to ideální.

6. obrázek: shop.kartent.com

 

  • Pokud je vám bližší šití a materiály než kutilství, vyrobte si pyramidový držák! Budete potřebovat zábavnou látku, několik nylonových sáčků (na náplň) a suché fazole (na zátěž).

7. obrázek: ricochetandaway.blogspot.com

 

Příslušenství pro tablety a notebooky se slevou najdete v e-shopu Alinda.cz!

 

 

 

Předchozí Výhody a použití kineziologického pásku
Další Ekologicky přátelské způsoby balení dárků