Jak vybrat správně postelový rám?

Jak vybrat správně postelový rám?

Správný rám postele určuje vzhled ložnice a v neposlední řadě kvalitu spánku. Vyberte si moudře!

 
...

Nedílnou součástí zdravého životního stylu je odpočinek a dostatečné množství spánku. Nestačí však jít včas spát, aby se to uskutečnilo. Pohodlné postele a pohodlné povlečení jsou nezbytné součásti pro klidný a skutečně relaxační spánek. Bez nich trávíme noci otáčením, protože naše tělo není ve správné poloze pro spánek. V následujících odstavcích je ukázáno, jak si například vybrat rám postele.

 

Proč je důležité vybrat správný postelový rám?

 

Je něco nevýslovně nádherného v tom, když můžete konečně večer lehnout do vlastní postele. Je to místo, kde se můžete uvolnit, meditovat, zbavit se starostí dne a načerpat energii do dalšího dne. Proto je velmi důležité, kde to všechno děláte. Ať už si přejete ještě větší komfort, změnu stylu nebo máte nového spolubydlícího ve své ložnici, máme k dispocici více postelových rámů ve svém e-shopu, aby byl váš spánek každý den stejně dlouhý, a dny šťastnější. Dobrý postelový rám je poklad ložnice, vidíte to naposledy, než jdete spát a první, když vstanete. Důležité, aby zapadl do celého interiéru pokoje. Pokud je přilíš malý, budeme bojovat se svým druhem nebou dužkou o místo, ale přilíš velký rozměr muže vést ke zranění dolních končetin. Postelový rám je navíc investice na mnoho let, proto je důležité si vybrat tu pravou, když jsme se rozhodli si koupit postelový rám. Ke každému z rámů postelí zakoupených v e-shopu alinda.cz přidáváme dárkový rošt postele, takže stačí jen koupit nejlepší matraci pro vaše záda.

 

Materiál postelových rámů

 

Pro milovníky romantického designu je perfektní volbou jeden z našich kovových postelových rámů. Pro milovníky moderní formy doporučujeme rámy Hanna nebo Bella a pro fanoušky klasické formy Lotti nebo Mimi. Pro děti nabízíme dětskou postel ve tvaru domečku nebo jednoosobovou postel ve tvaru stanu za akční cenu. Máte na výběr černou nebo bílou barvu nebo dokonce i přírozený dřevo! U nás si určitě najdete nábytek, který vám vyhovuje!

 

 

Tvár a rozměry postelových rámů

 

Nabízíme nejen širokou škálu stylů, ale také více rozměrů, z dvojitých a jednoosobových postelových rámů si můžete vybrat nejvhodnější do vaše ložnice. U většiny našich postelových rámů si můžete vybrat barvu. Ukážeme typy:

 

Bella kovový postelový rám ve 3 rozměrech a 2 barvách

 

Díky svému designu náš kovový postelový rám může být dokonalým doplňkem vaší ložnice, dokonce i ve studiovém bytě. Opěrka hlavy a opěrka nohou jsou navrženy a speciálně dekorativní. Střední podélná podpora rámů postele poskytuje stabilní podporu. Rám postele má 2 řady, materiál se liší podle typu, je vyroben ze dřeva nebo kovu.

Lotti kovový postelový rám ve 3 rozměrech a 2 barvách

 

Design našeho postelového rámu Lotti je podobný kovovému rámu postele Bella: je vyloženě dekorativní. Zde minimální styl dominuje méně, se zakřivenými prvky záhlaví můžeme do naší ložnice vnést trochu romantiky a hravosti. Postelový rám je pro tento typ také 2 řadový, materiál se liší podle typu, je vyroben ze dřeva nebo kovu.

 

Mimi kovový postelový rám ve 2 rozměrech a 2 barvách

 

Náš kovový postelový rám je určen pro milovníky klasického stylu. Může být perfektní pro první dvojitá postel puberťáka, ale také vypadá dobře v intimní, sofistikované ložnici rodičů. Vyberte si z našich zrcadlových toaletních stolků, abyste zvýšili efekt.

 

Dětský postelový rám

Dětský postelový rám 70x140 cm, ve které se cíti děti jak doma.  Zvláštní tvar postele připomíná stan, díky čemu z dětské ložnice můžete získat vzdušný a útulný prostor. Rám je dostupný ve 2 barvách, proto jej lze snadno kombinovat s jiným nábytkem. K rámu patří i vyjímatelný rošt. Materiál je masivní dřevo, díky její konstrukci je bezpečné pro děti. 

Zabere vám více času, aby dítě šlo do postele, než jeho usínání? Je nás mnoho, děti se nerady přestají bavit, není tedy snadné dosáhnout, aby se položily do své postele, i když se jejich oči už zavírají. S tak super malou postelí ve tvaru stanu můžete také udělat tento proces pro své dítě mnohem zajímavější. Před spaním si může představit, že má svůj vlastní hrad, kde je hrdinkou nebo princeznou, která jen čeká na záchranu, a přikrytý dekou a sítí si může představit, že spí ve stanu. To zní mnohem zajímavěji? S tímto postelovým rámem můžete zkrátit dobu pokládky, a další ráno bude probuzení také mnohem jednodušší a rychlejší.

 

Dětská postel ve tvaru domečku 

 

Minimalistický tvar dětské postele ve tvaru domečku minimalista formája dokonale zapadá do klasického nebo moderního designu interiéru. Je vyrobena z přírodní borovice, tímto zaručuje stabilitu postele. Vytvoří vyjímečnou atmosféru a určitě budou děti milovat tento nábytek. Rošty k rámu doručíme jako dárek! Postel je dostupná v neutrální barvě, proto je ideálním doplňkem každého dětského pokoje.

 

Předchozí Výhody a nevýhody nanášení make-upu doma
Další Techniky a výhody thajské masáže