Dokonalá postava krok za krokem - stroj na břišní svaly pro dokonalou postavu a zdraví

Stroj na břišní svaly pro perfektní postavu a zdraví...

Začal nový rok, což může být skvělá příležitost rozhodnout se více se hýbat. Je velmi těžké začít, stejně jako všechno ostatní, je pro nás těžké utrácet čas a peníze, i když si uvědomujeme, jak velký pozitivní efekt by to mělo. Pohyb je důležitý nejen pro ty, kteří bojují s nadbytkem, ale i pro naše vlastní zdraví. V dnešním rychle se měnícím světě je téměř nezbytné hýbat naším tělem každý den. Ale jak se do toho dostat bez utrpení?

 

První krok pro začátečníky: tréninkový plán

Pokud cvičení není součástí našeho života už dlouhou dobou, nemá cenu hned skákat do hluboké vody. Zjistěte, jaká forma tréninku vám nejvíce vyhovuje a vytvořte si realistický tréninkový plán.

V tréninku je důležitá postupnost

Tréninkový plán by měl zpočátku pokrývat pouze 1 týden a poté stále déle. Na internetu je dostupných mnoho plánů, ale pozor, každé tělo ma své zvláštnosti. Ne každý má stejnou formu a intenzitu pohybu. Začněme domácím krokem, který je jednoduchý a vyžaduje jen malé vybavení. Náš posilovací stroj na ramenní a bříšní svaly lze používat bez ohledu na věk a kondici. Má 4 nastavitelné úrovně obtížnosti, díky kterým si postupně zvykneme na své svaly a čím větší síla, tím vyšší úroveň obtížnosti.

2 nutné prvky

Bez ohledu na to, zda jsme začátečníci nebo se již roky věnujeme různým formám tréninku, není zahřívání a protahování na závěr ztrátou času. Vyhneme se tak zraněním, přetížení a nedojde k omezování svalů, které se může časem nepříjemně projevit i při každodenních činnostech.

Vyplatí se investovat?

Pokud nástroj chrání naše zdraví a vybízí nás k pohybu, rozhodně se vyplatí investovat. Užívání stroje na ramenní a bříšní svaly je dlouhodobá investice, vždyť může jej používat každý člen rodiny s vlastní obtížností. Nemusíme trčet v zácpě, abychom se dostali do tělocvičny, můžeme ji vzít na sezónu podle vlastního rozvrhu, v oblečení, které se nám líbí, a mezitím můžeme také sledovat svůj oblíbený seriál nebo poslouchat dítě. Navíc, když máme hotovo, jen ho složíme, aby se vešel do malého prostoru.

 

Šťastný nový rok a úspěšný trénink Vám přeje,

 

Tým Alindy

Předchozí Podle čeho si houpací síť vybrat?
Další Běh pro začátečníky: jak začít s příchodem příznivého počasí